Veegservice

Het grondig schoonmaken van onder andere straten, wegen en pleinen vraagt om een gespecialiseerde aanpak. Dankzij ons uitgebreide veegwagenpark is geen klus te groot voor ons. Wij reinigen dan ook alle ondergronden: van snelwegen tot en met parkeergarages.

Onze veegservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week oproepbaar en beschikbaar. We zijn daardoor overal en snel inzetbaar. Dat geldt zeker voor calamiteiten, zoals bij een ongeluk op een snelweg. Wij zorgen ervoor dat snel en zorgvuldig het wegdek wordt vrijgemaakt van blikresten, glas en/of brandstoffen, zodat de verkeersstroom zo spoedig mogelijk weer op gang kan komen.

Grondwerken

Rademakers verzorgt grondwerk voor onder andere weg- en waterbouw (nieuw)bouwprojecten, bouwputten, tuinaanleg enz.

Wij beschikken over de juiste machines en materialen om uw opdracht snel en volgens afspraak uit te voeren.

Wij houden ons machinepark up-to-date door bijvoorbeeld de nieuwste meettechnieken toe te passen, zoals laserbesturing en gps-besturing.

Rademakers verhuurt zijn machines inclusief een ervaren machinist.

Terrein­onderhoud

Rademakers is het juiste adres voor het onderhoud van uw terrein.

Wij kunnen het onkruid voor u verwijderen met onze borstelmachines. Vervolgens ruimen wij het losliggende vuil op met onze veeg/zuigwagens en lossen wij het afval bij een erkende afvalverwerker.

Ook bij achterstallig onderhoud weten wij van uw terrein weer een prachtig plaatje te maken.

Maaiwerk

Rademakers kan u van dienst zijn met allerlei soorten maaiwerk. Wij hebben verschillende machines, tractoren en hulpstukken waarmee wij de werkzaamheden uitvoeren. Het maaiwerk verrichten wij voor overheden en bedrijven, zowel langs de weg als vanaf het spoor. Een eventuele buitendienststelling met betrekking tot de spoorwegen zijn door ons te realiseren.

Aangezien veel maaiwerk rond snelwegen, autowegen en het spoor plaatsvindt, staat veiligheid bij ons voorop. Wij treffen altijd passende verkeerstechnische maatregelen wanneer wij maaien. Uiteraard volgen onze medewerkers regelmatig cursussen om kennis en veiligheid tijdens het maaien te garanderen.

Weg­signalering

Rademakers specialiseert zich sinds eind 2013 tevens in wegsignalering. Daarvoor zijn actiekarren, testkarren en een Mobilight aangeschaft. Hiermee kunnen wij de klant optimaal van dienst zijn.

De actiekarren worden gebruikt voor het tijdelijk afzetten van een werkvak.

De tekstkarren kunnen worden ingezet bij het aangeven van omleidingen, waarschuwingen en voor evenementen. De tekstkarren kunnen geheel naar wens ingesteld worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u bellen of mailen.

De Mobilight wordt ingezet bij avond- en nachtwerk. Daardoor is er voldoende licht op de werkvloer, zodat de geplande werkzaamheden ongestoord voortgezet kunnen worden.

Gladheid­bestrijding

Rademakers verzorgt het complete plaatje rondom gladheidbestrijding. Dat geldt zowel voor het strooien van zout als de inzet van een sneeuwschuiver.

De gladheidbestrijding voeren wij uit voor overheden, maar ook op bedrijventerreinen.

Doordat wij in periodes van gladheid continu in contact staan met de meteorologische dienst kunnen wij adequaat reageren en de gladheid tijdig voorkomen of bestrijden.

24/7 Calamiteiten dienst

Wij zijn 24/7 beschikbaar om calamiteiten op te lossen. Diverse aannemers, verzekeringsmaatschappijen, overheden en bedrijven maken inmiddels al gebruik van onze calamiteitendienst.

 

  • Het leegzuigen en reinigen van riolering, putten en kelders
  • Wegdekreiniging na een ongeval of lekkage
  • Machinaal vegen van glas, zand, grind of vergelijkbaar
  • Het ontgraven en afvoeren van verontreinigde grond
  • Het demonteren van een opstal als gevolg van brand of storm
  • Het ruimen van verloren lading
  • Herstellen van verhardingen

Slopen

Bij Rademakers doen we zowel grote als kleine sloopwerken.

Bijvoorbeeld een woning, schuur of muur. Maar ook verharde vloeren, betonnen vloeren, bestratingen, terreinen en opritten. Wij hebben het nodige materiaal in huis om alle sloopwerken tot een goed eindresultaat te brengen.

Bestrating

Rademakers beschikt over ervaren stratenmakers die ingezet kunnen worden voor iedere bestratingsklus of tuinaanleg.

Meer weten of offerte opvragen?

Vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Wilt u liever iemand telefonisch spreken? Dat kan natuurlijk ook!


0165 511 407

12 + 11 =

×