Veegauto’s / reinigers

Veegauto’s hebben wij in verschillende maten en uitvoeringen.
Al onze voertuigen zijn uitgerust met een achteruitrijd-veiligheidssysteem. Hierdoor kunnen wij de veiligheid waarborgen.

Ook zijn wij onlangs lid geworden van een organisatie binnen Bouwend Nederland. Hiermee streven wij samen met collega-bedrijven naar een zo veilig mogelijke werkplek.

HIDDEN

Veegauto

De veegauto wordt ingezet voor allerlei werkzaamheden, zoals het schoonmaken van freesvakken in de wegenbouw, het vegen van bedrijventerreinen, het vegen van brokstukken na ongevallen enz.

Rolbezem

De rolbezem is een grote, brede borstel die aan de voorzijde van het voertuig geplaatst wordt. De rolbezem kan zowel aan een veegauto als aan een ZOAB-reiniger bevestigd worden. Rolbezems worden vaak gebruikt bij grote werken op snelwegen of bij het opruimen van grote hoeveelheden zand op het wegdek.

Kleine veegauto / RAVO

De kleine veegauto/RAVO wordt onder andere ingezet in de wegenbouw en op bedrijventerreinen. Door de kleine omvang en enorme wendbaarheid is het makkelijk om kleine of smalle ruimtes schoon te maken.

Borstelmachine

Met de borstelmachine kunnen elementenverharding en goten nog beter worden schoongemaakt. De robuuste borstel verwijdert zonder probleem al het onkruid.

Waterwagens

De waterwagens kunnen zowel door een vrachtauto als door een tractor voortbewogen worden. De waterwagen in combinatie met een tractor heeft een capaciteit van 12,5 kuub water en is tevens geschikt om water op te zuigen. De waterwagen in combinatie met een vrachtauto heeft een capaciteit van 20 kuub.

ZOAB-reinigers

ZOAB staat voor zeer open asfalt beton. De ZOAB-reiniger heeft dezelfde specificaties als de veegauto, maar kan nog meer. De ZOAB-reiniger is uitgerust met een zuigbalk en een hogedruk-spuitinstallatie aan de achterzijde Hiermee kunnen wij het wegdek reinigen door middel van een druk van 150 tot wel 240 bar.
De ZOAB-reinigers worden ingezet voor het reinigen in de wegenbouw, van bedrijventerreinen en bij calamiteiten. Voor calamiteiten is op het voertuig een zeepinstallatie gebouwd, die ervoor zorgt dat olie en brandstoffen opgelost worden, zodat het wegoppervlak optimaal gereinigd wordt.

De ZOAB-reinigers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week oproepbaar en beschikbaar.

HIDDEN

Heetwater-wegdekreiniger

Rademakers beschikt tegenwoordig ook over een heetwater-wegdekreiniger. Hierdoor kunnen wij onder hoge druk het wegdek reinigen van zowel brandstoffen als andere soorten hardnekkige verontreinigingen.

Miniwegdekreiniger

De RAVO miniwegdekreiniger wordt onder andere ingezet in de wegenbouw en op bedrijventerreinen. Door de kleine omvang en enorme wendbaarheid van deze reiniger is het makkelijk om kleine of smalle ruimtes schoon te maken.

De miniwegdekreiniger is uitgerust met een zuigbalk en een hogedruk-spuitinstallatie aan de achterzijde. Hiermee kunnen wij het wegdek reinigen door middel van een druk van 150 bar.

RAVO-veegmachine

De RAVO-veegmachine wordt onder andere ingezet voor de wegenbouw en op bedrijventerreinen. Door de kleine omvang en enorme wendbaarheid van deze machine is het makkelijk om kleine of smalle ruimtes schoon te maken.

De RAVO-veegmachine is uitgerust met een zuigbalk en een hogedruk-spuitinstallatie aan de achterzijde. Hiermee kunnen wij het wegdek reinigen door middel van een druk van 240 bar.

Mobiele kranen

Mobiele kranen worden vooral ingezet bij grondwerk en in de wegenbouw.

Om specialistisch werk uit te voeren kunnen mobiele kranen worden uitgerust met verschillende hulpstukken, zoals draaikantelstukken, vacuüm hulpstukken, verlenggieken enz.

Vanzelfsprekend worden onze kranen bestuurd door een ervaren machinist.

 

Mini kranen

Rademakers is uitgerust met vier minikranen in diverse soorten en maten. Het begint bij een minikraan met een gewicht van 750 kg tot een serieuze midigraver met het gewicht van 4,5 ton.

De minigravers worden vaak gebruikt bij grondwerk en in de wegenbouw. In tuinen en kleine werkruimtes is het eveneens geen probleem om met deze machines te manoeuvreren om de werkzaamheden uit te voeren.

Mocht u een grotere machine nodig hebben, dan kunt u gebruikmaken van onze mobiele kranen of rupskranen.

 

Shovels

De shovels kunnen worden uitgerust met allerlei hulpstukken, zoals een dichte bak, puinriek, lepels, stenenklem enz.

Ook zijn onze shovels uitgerust met een lasersysteem (leveler) die wordt gebruikt om bijvoorbeeld zand op de gewenste hoogte af te werken.

Tevens zijn onze shovels voorzien van een gps-systeem van Sygic, die voorzien is van de laatste technologieën.

 

Transport

Rademakers is uitgerust met een aantal vrachtwagens en een tractor met grondkar om zo eventuele grondstoffen af te voeren naar een erkende verwerker of om grondstoffen te kunnen leveren naar de wensen van de klant.

Zij worden ook gebruikt voor het transport van onze RAVO-veegmachines en minikranen. Daarnaast kunnen onze diepladers worden ingezet voor het transporteren van materialen in alle soorten en maten. Bij interesse, vraag naar de mogelijkheden.

 

Waterwagens

Onze waterwagens zijn beschikbaar voor zowel achter een vrachtauto, als achter een tractor.

De waterwagen i.c.m. tractor heeft een hoeveelheid van 12,5 m3 water bij zich.

De vrachtauto i.c.m. waterwagen heeft een hoeveelheid van 20 m3 water bij zich.

Aktiekarren / Tekstkarren

De actiekarren worden gebruikt voor het tijdelijk afzetten van een werkvak. Zij kunnen worden ingezet voor het aangeven van omleidingen, waarschuwingen, maar ook voor evenementen.

De tekstkarren kunnen geheel naar de wensen van de klant worden ingesteld. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u bellen of mailen.

 

Meer weten of offerte opvragen?

Vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Wilt u liever iemand telefonisch spreken? Dat kan natuurlijk ook!


0165 511 407

9 + 13 =

×