Veegauto’s / reinigers

Veegauto’s/reinigers hebben we in verschillende maten en uitvoeringen.

Al onze auto’s zijn uitgerust met een achteruitrijd veiligheid systeem.
Dit zorgt ervoor dat we de veiligheid kunnen waarborgen.

Veegauto

De veegauto wordt ingezet voor allerlei werkzaamheden, o.a. het schoonmaken van freesvakken in de wegenbouw, vegen van bedrijventerreinen, vegen van brokstukken bij ongevallen en ga zo maar door. Ons bedrijf is uitgerust met 2 veegauto’s.

ZOAB reiniger / Combi auto

De ZOAB(zeer open asfalt beton) reiniger ofwel combi auto, is een auto welke dezelfde specificaties heeft als de veegauto. Maar hij kan ook nog meer, de ZOAB reiniger is uitgerust met een zuigbalk en een hogedruk spuitinstallatie aan de achterzijde van de auto. Dit zorgt ervoor dat we het wegdek kunnen reinigen d.m.v. hogedruk met een druk van wel 150 bar. De auto wordt ingezet voor het reinigen in de wegenbouw, bedrijventerrein, en calamiteiten. Voor de calamiteiten is er op de auto een zeepinstallatie gebouwd die ervoor zorgt dat olie en brandstoffen opgelost worden, zodat het wegoppervlak optimaal gereinigd wordt. Ons bedrijf is uitgerust met 4 ZOAB reinigers en we zijn hier 24/7 oproepbaar en beschikbaar voor.

Rolbezem

De Rolbezem is een grote brede borstel die aan de voorzijde van de auto geplaatst is.
De rolbezem kan zowel aan een veegauto, als aan een ZOAB reiniger.
Rolbezems worden vaak gebruikt bij grote werken op snelwegen, of bij het opruimen van grotere hoeveelheden zand op het wegdek. Ons bedrijf is uitgerust met 3 rolbezems.

Kleine veegauto / Ravo

Om uw volledig van dienst te kunnen zijn in de veegwereld, hebben we ook een 3 tal kleine veegauto’s. Deze worden ook o.a. ingezet voor in de wegenbouw en bedrijventerreinen.
Door de kleine omvang en enorme wendbaarheid van deze machines is het makkelijk om kleine of smalle ruimtes schoon te maken.

Borstelmachine

Om elementenverharding en goten nog beter schoon te kunnen maken, hebben we een borstelmachine aan ons wagenpark toegevoegd. Door deze robuuste borstel verwijderd deze machine zonder probleem al het onkruid.

Mobiele kranen

Mobiele kranen worden vooral gebruikt in het grondwerk en de wegenbouw.

Mobiele kranen kunnen uitgerust worden met verschillende hulpstukken om zo specialistisch werk uit te kunnen voeren, bijvoorbeeld : Draaikantelstukken, vacuüm hulpstukken, verlenggieken enz.
Uiteraard worden onze kranen bestuurd door een ervaren machinist.

Mini kranen

Mini of midi gravers hebben we in alle soorten en maten. Het begint bij een mini kraan met het gewicht van 750 kg tot een serieuze midi graver met het gewicht van 6 ton

De mini gravers worden vaak in het grondwerk en de wegenbouw gebruikt, maar in tuinen en kleine werkruimtes is het ook geen probleem om met deze machines te manoeuvreren en de werkzaamheden uit te voeren.

Mocht u een grotere machine nodig hebben, dan verwijs ik u door naar onze mobiele kranen of rupskranen. Ons bedrijf heeft 4 minigravers en 3 midi gravers

Shovels

Onze shovels kunnen worden uitgerust met allerlei hulpstukken, o.a. Dichte bak, puinriek, lepels, stenenklem en ga zo maar door.

Ook is onze shovel uitgerust met een lasersysteem (leveler) die wordt gebruikt om bijvoorbeeld zand op de gewenste hoogte af te werken.

Transport

Onze tractoren zijn uitgerust met een grondkar van 12 of 10 m3.
Achter onze tractoren kan ook een waterwagen van 12,5 m3 gehangen worden.

Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we ook in het bezit van een containerauto. Met onze containerauto kunnen we ook kranen e.d. vervoeren d.m.v. een dieplader.

Waterwagens

Onze waterwagens zijn beschikbaar voor zowel achter een vrachtauto, als achter een tractor.

De waterwagen i.c.m. tractor heeft een hoeveelheid van 12,5 m3 water bij zich.

De vrachtauto i.c.m. waterwagen heeft een hoeveelheid van 20 m3 water bij zich.

Aktiekarren / Tekstkarren

De actiekarren worden gebruikt voor het tijdelijk afzetten van een werk vak. De tekstkarren kunnen worden ingezet voor omleidingen, voorwaarschuwingen, maar ook voor evenementen.

De tekstkarren kunnen geheel naar de wensen van de klant ingesteld worden.

Voor meer informatie of mogelijkheden, graag even bellen of mailen.

Meer weten of offerte opvragen?

Vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Wilt u liever iemand telefonisch spreken? Dat kan natuurlijk ook!


0165 511 407

2 + 11 =

WhatsApp chat