Menu

 

Rademakers Grondwerken op facebook

 

  • Veegauto 013
  • Veegauto 12
  • Veegauto 1
  • Veegauto 2
  • Veegauto 3
  • Veegauto 4
  • Veegauto 6
  • Veegauto 7

Veegauto's/reinigers hebben we in verschillende maten en uitvoeringen.
Al onze auto's zijn uitgerust met een achteruitrijd veiligheid systeem.
Dit zorgt ervoor dat we de veiligheid kunnen waarborgen.

Veegauto

De veegauto wordt ingezet voor allerlei werkzaamheden, o.a. het schoonmaken van freesvakken in de wegenbouw, vegen van bedrijventerreinen, vegen van brokstukken bij ongevallen en ga zo maar door. Ons bedrijf is uitgerust met 2 veegauto's.

ZOAB reiniger/Combi auto

De ZOAB(zeer open asfalt beton) reiniger ofwel combi auto, is een auto welke dezelfde specificaties heeft als de veegauto. Maar hij kan ook nog meer, de ZOAB reiniger is uitgerust met een zuigbalk en een hogedruk spuitinstallatie aan de achterzijde van de auto. Dit zorgt ervoor dat we het wegdek kunnen reinigen d.m.v. hogedruk met een druk van wel 150 bar. De auto wordt ingezet voor het reinigen in de wegenbouw, bedrijventerrein, en calamiteiten. Voor de calamiteiten is er op de auto een zeepinstallatie gebouwd die ervoor zorgt dat olie en brandstoffen opgelost worden, zodat het wegoppervlak optimaal gereinigd wordt. Ons bedrijf is uitgerust met 4 ZOAB reinigers en we zijn hier 24/7 oproepbaar en beschikbaar voor.

Rolbezem

De Rolbezem is een grote brede borstel die aan de voorzijde van de auto geplaatst is.
De rolbezem kan zowel aan een veegauto, als aan een ZOAB reiniger.
De rolbezem wordt vaak gebruikt bij grote werken op snelwegen, of bij het opruimen van grotere hoeveelheden zand op het wegdek. Ons bedrijf is uitgerust met 3 rolbezems.

Kleine veegauto/Bucher

Om uw volledig van dienst te kunnen zijn in de veegwereld, hebben we ook een 3 tal kleine veegauto's. Deze worden ook o.a. ingezet voor in de wegenbouw en bedrijventerreinen.
Door de kleine omvang en enorme wendbaarheid van deze machines is het makkelijk om kleine of smalle ruimtes schoon te maken.

Borstelmachine

Om elementenverharding en goten nog beter schoon te kunnen maken, hebben we een borstelmachine aan ons wagenpark toegevoegd. Door deze robuuste borstel verwijderd deze machine zonder probleem al het onkruid.